Anbefalte nettspill for musikere

Det finnes mange ulike versjoner av nettspill, og noen som passer musikere veldig godt er nettopp automater som har musikk som tema. Det er stadig flere grupper og artister som får sine egne spilleautomater, og her kan du både få inspirasjon og store gevinster.

Spilleautomater med et bestemt tema

Når det gjelder spilleautomater finnes det mange tusenvis av ulike spill på markedet. Her endrer seg trendene fort, og det utvikles mange nye spill hver eneste måned. En av de største trendene i de siste årene er å lage spill med temaer som spillerne kjenner igjen. Dette for å vekke interessen for de nye spillene, siden det allerede er en gjenkjennelsesfaktor i spillet.

Eventyr, filmer og tv-serier er veldig populært å lage spilleautomater av, men det finnes også enda et tema som kanskje er enda mer populært akkurat nå. Musikkartister og grupper er et av de store fokusområdene, og det er alt flere som selger rettigheter til spillutviklere. Dette gjør at du kan kombinere to store interesser på likt; musikk og spilleautomater.

Utvalget er så stort at det kan være nesten umulig å finne frem til de automatene som du gjerne vil spille uten å bla deg gjennom mange hundre ulike titler først. Derfor gir vi deg her tre gode eksempler på spilleautomater med musikk som tema, som du kan prøve deg på. Bare søk opp automatene ved navn hos ditt nettcasino, og la pengene rulle inn i takt med musikken.

Guns N’ Roses

Denne spilleautomaten er levert av NetEnt, som er en av de mest populære spilleverandørene på markedet. Her kan du vinne opptil 750 mynter per gevinstlinje, og disse finnes det 20 av totalt. Spillet er også fullt av ekstrafunksjoner, da det finnes både ekspanderende wild, free spins og et bonushjul, for å nevne noe.

Musikken er så klart også en stor del av det hele. Faktisk finnes det en egen spilleliste her, slik at du kan høre på dine favorittlåter mens du spiller. Store gevinster og skikkelig kul musikk er altså stikkord for Guns N’ Roses spilleautomat.

The Phantom of the Opera

Fra Microgaming får du den klassiske musikalen i spilleautomat-utgave. Her kan du kose deg med flere ulike typer free spins og bonusrunder, og du kan også vinne nesten 1 million kroner! Her er det heller ikke vanlige gevinstlinjer, da det finnes hele 243 mulige vinnende kombinasjoner over de fem hjulene i spillet.

Selvet spillet er akkompagnert av den fantastiske musikken fra The Phantom of the Opera, og det er karakterene i operaen som vil lede deg til de massive gevinstene. Du må også se opp for brevet, da du fra denne vil få en tilfeldig gevinst.

Jimi Hendrix

Hvis du liker heftig gitarspilling er Jimi Hendrix spilleautomaten noe for deg. Her kan du spille på de fem hjulene, og for hver av de 20 innsatslinjene kan du vinne opptil 400 mynter. I tillegg til dette er det flere bonusfunksjoner, slik som tre ulike free spins, ekspanderte wild, wild-erstatninger, myntgevinster, pick and click og mye mer.

Den beste funksjonen er den som heter Purple Haze, da denne kan gjøre om hele fem av de andre symbolene til wild, dersom denne lander på det første hjulet i spillet. Dette gjør at dine sjanser til å vinne skikkelig stort ikke bare er tilstede, men er nesten garanterte. For en slot med store gevinster og heftig gitarspilling bør dette være ditt førstevalg.