NetEnt rocker videre med Guns N’ Roses

Med mindre du bodde under en stein på 90- og 80-tallet, burde Guns N’ Roses være et kjent navn for deg. Dette er et amerikansk hardrock-band som ble grunnlagt i Los Angeles i 1985. Bandets sammensetning har forandret seg gjennom årene, men hovedfiguren har alltid vært, og vil alltid være, Axl Rose. Mange av låtene de ga ut ble sporenstreks store hiter verden over, låter som f.eks. «Welcome to the jungle», «November Rain» og «Sweet child o’ mine» er skrevet inn i musikkhistorien for alltid.

Det er kanskje nettopp pga. denne legendariske statusen at den populære spillutvikleren NetEnt har valgt å lage en egen spilleautomat inspirert av dette bandet, skriver CasinoSpilleren.net. Det kanskje beste ved spilleautomaten er det faktum at man kan selv velge hva slags lydspor man ønsker skal pumpe ut av høyttalerne. Det finnes fem sanger å velge mellom; i tillegg til de tre vi har nevnt tidligere i artikkelen, har man også to sanger kalt «Paradise City» og «Chinese Democracy».

Klassisk spill

Spillet har totalt fem hjul og tre linjer, dette er med andre ord en nokså klassisk og velkjent måte å spille på. Det er på disse fem hjulene du vil finne symboler som er relevante for spillet du skal spille; du har de vanlige standard-symbolene, i tillegg til to ulike gitarplektre. Det første plekteret har et avisutklipp på seg, det andre viser et medlem av bandet som spiller på instrumentet sitt. I tillegg har man symboler som er utformet for å forestille de ulike bandmedlemmene. Alle symbolene er laget med svært god grafikk og animasjoner, slik at du virkelig føler at du tar del i bandets liv og karriere.

I tillegg til hjulene o.l. har spillet også 20 betalingslinjer. Disse kan ikke skreddersys etter dine behov, men står fast i den posisjonen NetEnt ønsket at de skulle stå i. Allikevel kan du selvfølgelig selv bestemme hvor stor innsats du ønsker å legge på hvert snurr av hjulene. Du kan velge mellom 0,01 euro til 1 euro per linje. Du kan også selv velge hvor mange mynter du ønsker å spille på linjene, her kan du velge mellom én til ti mynter. Om du setter begge disse innstillingene på maksimalt antall kan du satse rundt 200 euro per runde.

Spill med de beste

Det finnes flust av ulike bonusfunksjoner i spillet, bl.a. har man et wild-symbol som er utformet som bandets egen famøse logo, og denne kan dukke opp når som helst i løpet av spillet, på hvilket som helst av hjulene. Dette symbolet vil erstatte alle andre symboler, utenom bonussymboler.
Spillets bonussymbol er formet som en stor vinylplate, og utløser andre bonusrunder. Dekker dette symbolet hjul nr. en, tre eller fem i hovedspillet vil du bli tatt videre til en av de tilfeldige bonusrundene, for eksempel «Encore freespins» eller «Crowd-pleaser bonus game».

I sistnevnte spill vil du måtte velge mellom ulike numre som dukker opp på skjermen, hvorav disse gir deg ulike premier. I tillegg til dette kan du få gratisspins. På det første nivået av bonusspillet vil du minimum bli gitt 60 mynter, det samme gjelder runde nummer to.

Dom

Dette spillet passer perfekt til fans av bandet, men også de som bare elsker spilleautomater. Det finnes nok av bonusrunder og funksjoner som holder deg på tå hev underveis, og samtidig er spillet nokså klassisk i utforming slik at man ikke skremmer bort nye spillere.

Det er også et stort pluss at man selv kan velge hva slags lydspor som spiller på høyttalerne. Dette er svært viktig ettersom spillet er inspirert av nettopp et rockeband, det sier seg selv at fans av bandet ønsker å spille bandets største hits mens de spiller. Dette er en fornøyelig nostalgi-trip som anbefales alle og enhver!